Geelvinck Muziek Musea

Het trefwoord voor  "Geelvinck Muziek Musea" is de historische piano. Een compositie op een historische piano klinkt anders dan op een moderne piano, en klinkt meer zoals de componist zelf het wellicht bedoeld had. Voor mij was het een ontdekking dat ik Bach op een historische piano wel aangenaam  
Lees meer …

Bedrijfswaardering-mkb.nl

Bedrijfswaardering MKB is een initiatief van Nino Obbes. Bedrijfswaardering MKB helpt je bij het vaststellen van de waarde van een bedrijf voor strategisch management, koop of verkoop. Die waardebepaling kan op verschillende niveaus plaatsvinden.  
Lees meer …

Drugsview

Drugsview is een leeromgeving van bureaudrugszaken.nl, waar medewerkers en vrijwilligers van gemeenten, woningstichtingen en brandweer op eenvoudige wijze kennis over drugslaboratoria kunnen opdoen. Het gaat zowel om kennis over hard- en softdrugs en dan met name om gevaren bij een inval of brand in  
Lees meer …

Into the Woods

"Into the Woods" is een musical van Stephen Sondheim. In 2017 is de musical uitgevoerd in theaters overal in Nederland. De productie was in handen van PIT producties, de drijvende kracht Esther Maas.  
Lees meer …

Het Paard van Fryslân

Mijn geschiedenis met "Het Paard" begint een paar jaar geleden, vlak voor Kerst, toen ik Barbara aan de telefoon kreeg met de de vraag of ik wilde helpen. En zo geschiedde, in redelijk rap tempo kwam er een website.  
Lees meer …

Ajoure

Ajoure is de mooiste handwerkwinkel die ik ooit gezien heb. Zo'n winkel waar je als handwerker hebberig van wordt. Anita, de eigenaresse is onder andere ook organisator van Joure onder de Wol, niet zomaar een winkel dus.  
Lees meer …

Real stories, real impact

"Real Stories, real impact" is een netwerkorganisatie, die verhalen van belanghebbenden optekent zodat ze kunnen worden toegevoegd aan de communicatie van een organisatie. Het verhaal vertellen van mensen die weten wat er gebeurt in een organisatie of op een bepaald kennisgebied. De spil zijn Jurjen  
Lees meer …

De Go-sites

De go-sites is mijn verzamelnaam voor een verzameling websites die gerelateerd zijn aan de stichting ZIJN.  
Lees meer …

capellabrabant.nl

Capella Brabant is een amateurkoor met ambitie en een voorkeur voor bijzondere concerten. Deze recensie van Deborah Carter die betrekking heeft op de Sacred Concerts bevestigt dat het geen straf is om met hun samen te werken: The choir asked to perform in this project was the Capella Brabant. This  
Lees meer …

vanassenstedenbouw.nl

Sandra van Assen is een stedenbouwkundige en architect met een zeer uitgebreid portfolio op het gebied van advies, onderzoek, visie en ontwerp. Duurzaam en gezond is daarbij haar leidraad.  
Lees meer …

Remka

Remka.nl is een groothandel voor huisartsbenodigdheden. Inkoop kan via de webshop of op basis van bestellijsten waarvan een klant éen of meerdere kan hebben. Dat is bijzonder handig als het gaat om herhaalbestellingen.  
Lees meer …