Luxe-vakantiehuis-friesland

Bij Luxe Vakantiehuis Friesland kun je bijkomen van alle drukte in een mooie rustige, luxueuze omgeving. Er is veel vermaak in de buurt, voor kinderen en voor volwassenen. De eigenaren van Luxe Vakantiehuis Friesland doen alle moeite om het je naar de zin te maken en je te informeren over de mogelijkheden in de omgeving. Ook met een grote groep kun je hier overnachten, de groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien.

Werkzaamheden emma-design

  • Realisatie website en advies bij verminderen content en opnieuw bedenken flow voor de bezoeker. Gebruik van nieuwe boekingsoftware had grote impact op de website (positief want een compacter en duidelijker zoek- en reserveerproces).
  • Veel aandacht en aanpassingen aan de standaardmanier waarop met name de informatie over de huizen op diverse schermafmetingen getoond wordt.
  • Toevoegen eigen Luxe Vakantiehuis kleurenpalet aan editor en toevoegen herbruikbare contentblokken (b.v. bepaalde buttons met vooraf ingestelde kleur, tekst en link, die als geheel in 1x ingevoegd kunnen worden in een tekst) voor de diverse talen.
  • Korte Gutenberg instructie om wat handigheidjes en bijzonderheden van de eigen website te leren (kennen).