Bij Luxe Vakantiehuis Friesland kun je bijkomen van alle drukte in een mooie rustige, luxueuze omgeving (met sauna!). Er is veel vermaak in de buurt, voor kinderen en voor volwassenen. De eigenaren van Luxe Vakantiehuis Friesland doen alle moeite om het je naar de zin te maken en je te informeren over de mogelijkheden in de omgeving. Je kunt ook gewoon in de tuin gaan zitten als de zon schijnt. De vakantiehuizen lenen zich ook uitstekend voor zogenaamde heidesessies voor een kleine groep, ruimte genoeg voor werkoverleg en ontspanning.

Werkzaamheden EMMA-design

  • Bewustwording creĆ«ren over de relatie tussen apparaten die naar je website kijken en de manier waarop content op een pagina wordt gepresenteerd.
  • Herstructureren van de content waarbij het onderscheid tussen hoofd- en bijzaken duidelijker is geworden.
  • Nieuwe website: overzetten van alle content en structuur aanpassen, filterfuncties voor informatieve maar niet direct concrete informatie op de website.
  • Begeleiding in het gebruik van een pagebuilder. Een keuze die gemaakt is omdat je wel kunt zeggen hoe een landingspagina er ongeveer uit moet zien, als de goede tools er niet zijn, is dat kansloos. Dit vergroot de mogelijkheden om adequaat in te kunnen springen op de kansen die bepaalde nichetrefwoorden bieden. Daarnaast is het maken van een combinatie betaalde advertentie met goede landingspagina een stuk eenvoudiger.