kelvin.training

Kelvin Training verzorgt in binnen- en buitenland trainingen op het gebied van metrologie.  Kelvin Training, onder de bezielende leiding van Martin de Groot, heeft meer dan vijfentwintig jaar praktische ervaring op alle niveaus en vele verschillende vormen van meten: kennis vanuit de laboratoriumomgeving, kalibratielaboratoria en trainers, die allen zijn zeer ervaren zijn als auditor of assessor in het vakgebied metrologie.

Naast trainingen op locatie is er een online trainingsomgeving ingericht in Moodle. Bezoekers/gebruikers krijgen met een keer inloggen toegang tot die trainingsomgeving als ze in een trainingsgroep horen.

Kelvin.training is al langer klant van emma-design en recentelijk is de website omgezet van Joomla 3 naar Joomla 4. Daarnaast is het beheer van de trainingsagenda nu eenvoudiger gemaakt door het gebruik van de Custom Fields opties in Joomla en wat extra lay-outs. De verwerking van de invoer is maatwerk omdat dit net iets flexibeler is dan een aangekochte component. De website biedt de mogelijkheid om het cursusaanbod op te splitsen naar de Europese, Amerikaanse en Nederlandse markt.

Kelvin.training is al wat jaren klant en dat zag er in de loop der jaren als volgt uit (fotomateriaal en grote lijnen ontwerp David Rowntree, not the Blur drummer):

Werkzaamheden EMMA-design

  • inrichting joomla website meertalig
  • vertaling aangeleverd ontwerp naar een werkende joomla template
  • inrichting basis rechtenstructuur voor het aanbieden en onderhouden van informatie door groepen met verschillende rechten.
  • koppeling met Moodle leeromgeving (single sign-on)
  • onderhoud zowel zowel website als moodle leeromgeving.