Je wilt een website

die je zelf kunt onderhouden
die er ook goed uitziet op tablet en mobiel
met goede mogelijkheden om te optimaliseren voor zoekmachines
die mee kan groeien met je toekomstige wensen

Dat kan!

EMMA-design bouwt websites waarmee bovenstaande wensen kunnen worden ingevuld.

Zelf onderhouden

Door het gebruik van een CMS (Joomla of Wordpress) kunt je zelf de basispagina's van je website onderhouden.
Niets gaat vanzelf, bij de website hoort een uur gratis ondersteuning en een boek waarin de basis uitgelegd staat zodat je dit nog eens rustig kunt nalezen of iets kunt opzoeken op het moment dat je het nodig hebt.
Zijn er bijzonderheden op je website, die niet makkelijk op het internet of in het boek zijn terug te vinden, dan ontvang je hierover extra documentatie.

Bij onderhoud hoort ook het up-to-date houden van het CMS zelf en gebruikte uitbreidingen zoals bijvoorbeeld een formulieronderdeel of een slideshow. Sommige mensen kiezen ervoor om dit zelf te doen, anderen laten dit liever doen, belangrijk is dat het gebeurt. Door het gebruik van de nieuwste versies ben je het best beschermd tegen hackers. EMMA-design biedt verschillende vormen van ondersteuning, zowel voor incidentele vragen als voor het up-to-date houden van je website, als je dit werk liever uitbesteedt.

Responsive: geschikt voor groot scherm, tablet en mobiel

EMMA-design maakt in principe alleen nog websites die geschikt zijn voor grote schermen, tablets en smartphones. Het kan echter zijn dat je iets anders wilt of blij bent met de lay-out die je al gebruikt en de complete lay-out of een responsive variant van die lay-out wilt gebruiken. In overleg kijken we wat mogelijk is en wat het bijbehorende kostenplaatje daarvan is.

Zoekmachinevriendelijk

Elke website wordt opgeleverd met een zoekmachinevriendelijke structuur. Dit betekent dat URL's er netjes uitzien (mits de hoster dit toelaat) en dat er een sitemap beschikbaar is die aan Google kan worden aangeboden. Gebruik van een CMS betekent de mogelijkheid om verder aan de slag te gaan met zoekmachineoptimalisatie en dit zover door te voeren als je zelf wilt.

Klaar voor groei, klaar voor de toekomst

Meer functionaliteit voor je klanten, een shop, meer talen, een forum of gewoon meer informatie. Mogelijkheden te over, de grens ligt daar waar je hem wilt hebben.

Vraag een offerte aan

 

Wil je meer informatie?    Neem contact op

 

Go To Top