Je wilt

een paar of misschien veel producten gaan verkopen via je website
een investering doen die past bij de grootte en complexiteit van je webshop
zelf aan de slag kunnen met prijzen, klantgroepen en aanbiedingen, of juist zelf aan de slag zonder al die extra mogelijkheden
een webshop met een goede basis voor zoekmachines

óf, je hebt al een webshop maar

je wilt mogelijkheden zoals Social Media integratie
je wilt een technische basis waar je weer een aantal jaren mee vooruit kunt
iets anders, maar wel graag voortbouwend op wat je al hebt.

Dat kan!

EMMA-design biedt je een oplossing die goed past bij jouw webshopvraag en rekening houdt met je wensen.

De webshopoplossing

Er is niet één oplossing! En ook niet één tarief. Het zijn jouw wensen en jouw uitgangssituatie die de oplossing en prijs bepalen. Wil je een goede prijsindicatie, neem dan contact op en vul het contactformulier zo compleet mogelijk in. Op basis van jouw wensen en misschien wat extra vragen, stelt EMMA-design een prijsindicatie vast. Bevalt die je, dan wordt dit omgezet naar een vrijblijvende uitgewerkte, offerte.

Betalen met iDEAL

Veel webshops hebben betaling via Paypal als standaardmogelijkheid. In Nederland betalen veel mensen graag via iDEAL. De kosten voor het implementeren van iDEAL zijn afhankelijk van de gekozen webshopsoftware, de kosten van de integratiemogelijkheid en de keuze van je iDEAL-platform aan de ontvangende kant.

EMMA-design kan je adviseren en streeft ook naar een zo goedkoop mogelijke oplossing voor de iDEAL-toepassing, zodat je zo min mogelijk kosten maakt. Het is echter altijd een momentopname. Tarieven of kostenopbouw bij banken of paymentproviders zoals Buckaroo en Mollie kunnen altijd wijzigen.

 

Wil je meer informatie?    Neem contact op

 

Go To Top